Free Download Books SPQR, Një Histori e Romës së LashtëAuthor Mary Beard – soaringeaglecasino.us

SPQR, Një Histori e Romës së Lashtë Titulli SPQR, Nj Histori e Rom s s Lasht Origjinali SPQR, A History of Ancient RomeGjinia HistoriAutori Mary BeardShqip roi Gjergj ErebaraSht pia botuese Sht pia e LibritViti 2018Fq 643Formati Kopertin e holl Pesha 0.6 kg.ISBN 978 9928 4456 1 2Mbi LibrinMary Beard na ka dh n me k t lib r nj shembull frym zues p r m nyr n se si duhet ta shohim, analizojm dhe shkruajm historin , jo vet m at t Rom s s Lasht , por historin n t r si Ajo monton mitet dhe narrativat e ngulitura n mendjet tona q nga koha e Mesjet s p r t na dh n nj histori ashtu si realisht mund t ket qen dhe jo ashtu si ne e imagjinojm Nga karriera e gjeneral ve dhe orator ve t m dhenj deri te jeta e t varf rve, historia e Popullit dhe Senatit t Rom s na shpaloset si ngjarje q , ndon se kan ndodhur dy mij vje ar m par , vijojn t na imponojn m nyr n se si ne mendojm p r shtetin, politik n, t drejtat qytetare dhe rendin kushtetues.https www.shtepiaelibrit.com store Best Read Books SPQR, Një Histori e Romës së Lashtë by Mary Beard – soaringeaglecasino.us

    1 thoughts on “Free Download Books SPQR, Një Histori e Romës së LashtëAuthor Mary Beard – soaringeaglecasino.us


  1. says:

    Mary Beard na ka dh n me k t lib r nj shembull frym zues p r m nyr n se si duhet ta shohim, analizojm dhe shkruajm historin , jo vet m at t Rom s s Lasht , por historin n t r si Ajo monton mitet dhe narrativat e ngulitura n mendjet tona q nga koha e Mesjet s p r t na dh n nj histori ashtu si realisht mund t ket qen dhe ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *